Оформити замовлення
Є питання?

Політика конфіденційності

Захист персональних даних та інформаційна безпека Клієнта є ключовим пріоритетом нашої компанії. Персональні дані, які збираються під час заповнення потенційним Клієнтом (суб’єктом персональних даних) форми онлайн замовлення і/або форми для зв’язку з нами на цьому інтернет-сайті, обробляються відповідно до вимог чинного законодавства. Ми вживаємо всіх необхідних заходів, які постійно вдосконалюються, для забезпечення захисту персональних даних Клієнта. Ми зобов’язуємося не допускати розголошення в будь-який спосіб персональних даних, які нам були надані, крім випадків, передбачених законом.

Власником персональних даних, відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних» (надалі – Закон) є Товариство з обмеженою відповідальністю «Інформаційно-аналітичний центр «Життєвий простір» (ТОВ «ІАЦ «Життєвий простір»): код ЄДРПОУ 41810727; адреса: 03113, м.Київ, вул. Дружківська, 10, офіс 407; електронна пошта: info@iac.com.ua, телефон:
+38 050 050 40 10, яке здійснює господарську діяльність з виявлення закладних пристроїв на підставі Ліцензії на ведення господарської діяльності з надання послуг у сфері криптографічного захисту інформації (крім послуг електронного цифрового підпису) та технічного захисту інформації, виданої в відповідно до наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України № 452 від 27.07.2018р.

З метою укладення та виконання договорів про надання послуг з виявлення закладних пристроїв, а також здійснення заходів, які передують укладанню таких договорів, зокрема заповнення на цьому сайті форми онлайн замовлення і / або форми для зв’язку з нами, забезпечення в зв’язку з укладенням цих договорів і реалізації податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку, відносин у сфері статистики, відносин у сфері технічного захисту інформації, обробляються наступні дані Клієнта: паспортні дані, ідентифікаційний податковий номер, банківські реквізити, відомості про реєстрацію або фактичне місце проживання, контактна інформація – номер телефону, електронна адреса, IР-адреса.

Під обробкою персональних даних розуміються такі дії: збір (ст. 12 Закону), накопичення і зберігання (ст. 13 Закону), використання (ст.10 Закону), видалення або знищення (ст. 15 Закону) персональних даних; поширення персональних даних, які передбачають дії з передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб’єкта персональних даних (ст.14 Закону); доступ до персональних даних третіх осіб, який здійснюється відповідно до цього згодою або вимогою Закону (ст. 16 Закону).

Права суб’єкта персональних даних передбачені ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».

Заповнюючи форму онлайн замовлення і / або форму для зв’язку з нами на цьому інтернет-сайті, потенційний Клієнт (суб’єкт персональних даних) дає згоду на обробку його персональних даних на вищезазначених умовах. Згода надається безстроково, проте не довше ніж це необхідно для досягнення мети, визначеної абзацом 3 цього документа.