Оформити замовлення
Є питання?

У заступника директора Національного інституту раку виявили прослушку

07.05.2021
Новини

Співробітниками Голосіївського управління поліції ГУНП в м.Києві виявлено в службовому кабінеті заступника директора Національного інституту раку та голови тендерного комітету Руслана Ткаченко пристрої, схожі на техніку для негласного отримання інформації.
За його словами, поліція повідомила, що вищевказані пристрої були облаштовані в службовому кабінеті незаконно.

Сьогодні слідчим відділом Голосіївського управління поліції Києва вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 359 КК України (незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації).

“Чесно кажучи, просто шокований, тільки в фільмах таке бачив, ніколи не думав, що таке може статися зі мною. Не уявляю, хто це міг зробити з нашого інституту, я в принципі майже з усіма в нормальних робочих стосунках “, – підкреслив Ткаченко.

Втім, зазначає Ткаченко, він має “натягнуті відносини з відстороненим з посади головним лікарем Національного інституту раку за корупцію і скандали Андрієм Безносенко і сьогоднішнім в.о. директора Олександром Яцина “.

“Після побаченого сьогодні, я вже нічому не дивуюся. Я сподіваюся правоохоронні органи розберуться і покарають винних. Благо у мене в кабінеті була відеокамера, може вона зафіксувала тих, хто заходив у мій службовий кабінет. Наскільки мені відомо, правоохоронні органи виявили свідка, який бачив, як невідомі особи заходили в мій службовий кабінет під час моєї відсутності “, – додав Ткаченко.

Нагадаємо, раніше співробітники прокуратури міста Києві повідомили про підозру лікарям Національного інституту раку, причетним до заволодіння коштами онкохворих пацієнтів.
Підозру отримав завідувач поліклінічного відділення НІР, а також один з лікарів-онкологів. Також після обшуків керівництво НІР відсторонило від роботи головного лікаря Безносенко.

news
Читайте також
05.02.2024
Новини
Чи достатньо перевірити на прослушку тільки авто та офіс?

Сьогодні ми б хотіли поговорити на тему інформаційної безпеки та приватності за межами «звичних» місць Вашого перебування і діяльності.

31.01.2024
Новини
Які компетенції повинен мати спеціаліст з виявлення закладних пристроїв?

В діяльності з виявлення прослушки є два ключових фактори, які дозволяють гарантувати результат перевірки, і один з них - це спеціаліст, який її виконує.

Знайдено спеціалістами IAC
25.01.2024
Знайдено спеціалістами IAC
Знайдено спеціалістами IAC: GPS трекер від знайомого.

Клієнт приїхав на перевірку, оскільки автомобілем деякий час користувався знайомий родини. В ході перевірки був знайдений GPS трекер