Оформити замовлення
Є питання?

Харківський депутат виявив у машині прослуховування

29.11.2021
Новини
Харківський депутат виявив у машині прослуховування

Депутат Харківської міської ради Юрій Корсунов виявив у своєму авто сторонній предмет та звернувся до правоохоронців.
«Забираючи машину з паркування біля мого будинку, я відчув, що хтось у машині був. Я звернувся до охоронців і попросив, щоб вони показали, що відбувалося, коли машина там знаходилася. З’ясувалося, що десь з 2 до 3 години ночі всі камери на парковці були вимкнені. Звернувшись до охоронця, я запитав, що відбувалося вночі, може якась аварія, але я відразу побачив, що він дуже нервує і каже, що нічого не знає», — сказав Корсунов.

Після ретельнішого огляду машини Юрій виявив під кермом сторонній предмет. На СТО депутату підтвердили, що прилад не має стосунку до комплектації автомобіля. Співробітник станції виявив ще один підозрілий устрій, після чого Юрій викликав поліцію.

За словами депутата, експерти зробили висновок, що пристрій має ознаки приладу для збору та зберігання аудіозаписів. Чиновник одразу написав заяву до поліції. Правоохоронці опломбували прилад та відправили його на експертизу.

Стаття за матеріалами порталу antikor.com.ua

news
Читайте також
05.02.2024
Новини
Чи достатньо перевірити на прослушку тільки авто та офіс?

Сьогодні ми б хотіли поговорити на тему інформаційної безпеки та приватності за межами «звичних» місць Вашого перебування і діяльності.

31.01.2024
Новини
Які компетенції повинен мати спеціаліст з виявлення закладних пристроїв?

В діяльності з виявлення прослушки є два ключових фактори, які дозволяють гарантувати результат перевірки, і один з них - це спеціаліст, який її виконує.

Знайдено спеціалістами IAC
25.01.2024
Знайдено спеціалістами IAC
Знайдено спеціалістами IAC: GPS трекер від знайомого.

Клієнт приїхав на перевірку, оскільки автомобілем деякий час користувався знайомий родини. В ході перевірки був знайдений GPS трекер