Оформити замовлення
Є питання?

Прослушка в будинку журналіста програми “Схеми”

07.05.2021
Новини

У себе в квартирі журналіст програми “Схеми” Михайло Ткач виявив прослуховуючий пристрій.

“Виявив в будинку ознаки прослуховувального пристрою. Протягом декількох тижнів я кілька разів отримував попередження про те, що моя журналістська діяльність дратує чиновників і по мені почали активно працювати. Від одного джерела була інформація про те, що планують “засвердлення”. Сьогодні зрозумів, що це означає “, – написав Михайло Ткач у Facebook.

У поліції, куди звернувся журналіст, повідомили, що не знайшли підслуховуючий пристрій в квартирі, проте виявили “пошкодження на стелі”. Надалі, в мережі розгорілася дискусія з приводу того, як проводився пошук “жучків”, ну а ми, в свою чергу пропонуємо свої послуги пошуку прослуховуючих пристроїв з використанням професійних пошукових комплексів 🙂

news
Читайте також
05.02.2024
Новини
Чи достатньо перевірити на прослушку тільки авто та офіс?

Сьогодні ми б хотіли поговорити на тему інформаційної безпеки та приватності за межами «звичних» місць Вашого перебування і діяльності.

31.01.2024
Новини
Які компетенції повинен мати спеціаліст з виявлення закладних пристроїв?

В діяльності з виявлення прослушки є два ключових фактори, які дозволяють гарантувати результат перевірки, і один з них - це спеціаліст, який її виконує.

Знайдено спеціалістами IAC
25.01.2024
Знайдено спеціалістами IAC
Знайдено спеціалістами IAC: GPS трекер від знайомого.

Клієнт приїхав на перевірку, оскільки автомобілем деякий час користувався знайомий родини. В ході перевірки був знайдений GPS трекер