Оформити замовлення
Є питання?

Аналізатор спектру OSCOR Green

07.05.2021
Пошукове обладнання

Кожна компанія прагне до самовдосконалення і розвитку. І ми не виняток.

Ви часто задаєте нам запитання про гарантії результату перевірки. Однією з її ключових складових є набір обладнання, який в комплексі дозволяє визначити наявність закладних пристроїв в приміщенні або транспортному засобі.

Ми дуже цінуємо довіру наших клієнтів, тому не стоїмо на місці і прагнемо поповнювати наш арсенал техніки новинками.

Отже, знайомтеся – OSCOR GREEN!

Характеристики аналізатора спектра OSCOR GREEN

  • Розширений діапазон сканування / збільшення швидкості роботи. OSCOR сканує діапазон в 24 ГГц за 1 секунду з кроком 12,2 кГц. Висока швидкість сканування, вбудовані антени, програмне забезпечення, швидка підготовка до роботи, дозволяють значно економити час при проведенні пошукових робіт.
  • Автоматичний вибір мультіантенной системи.Використання вбудованого автоматичного перемикача антеною системи дозволяє отримувати зображення діапазону в реальному часі від 100 кГц до 24 ГГц без “стиків” і “мертвих зон”.
  • Вбудований передпідсилювач 10 дБ, який підвищує чутливість приймача.
  • Компактність. Легка вага (4,4 кг), невеликі габарити, дозволяють використовувати OSCOR Green мобільно, для збору даних і аналізу сигналів на місцевості. Вбудовані антени і програмне забезпечення дозволяють легко розгортати прилад для захоплення і порівняння спектра сигналів в різних місцях.
  • Запатентований трасувальний аналіз для швидкого виявлення сигналів. Розроблена компанією REI функція трасування аналізу додає можливість повного аналізу спектру та сигналів на екрані приладу без необхідності використання додаткового комп’ютера.Не забувайте, що інформаційна безпека – одна з основних складових безпеки Вашого особистого і бізнес-простанства. Довірте її професіоналам!

 

news
Читайте також
05.02.2024
Новини
Чи достатньо перевірити на прослушку тільки авто та офіс?

Сьогодні ми б хотіли поговорити на тему інформаційної безпеки та приватності за межами «звичних» місць Вашого перебування і діяльності.

31.01.2024
Новини
Які компетенції повинен мати спеціаліст з виявлення закладних пристроїв?

В діяльності з виявлення прослушки є два ключових фактори, які дозволяють гарантувати результат перевірки, і один з них - це спеціаліст, який її виконує.

Знайдено спеціалістами IAC
25.01.2024
Знайдено спеціалістами IAC
Знайдено спеціалістами IAC: GPS трекер від знайомого.

Клієнт приїхав на перевірку, оскільки автомобілем деякий час користувався знайомий родини. В ході перевірки був знайдений GPS трекер